Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

Battle Blade serija Fierce 8s osnovni set Uvećaj

Battle Blade serija Fierce 8s osnovni set

BATTLE BLADE

New product

05-970000

3850223059708

29,99 kn

Battle blade set iz serije Fierce je opremljen udarnim zvrkom i moćnim ispaljivačem. Prvi set koji omogućuje postavljanje CD / DVD diskova na tradicionalni vrh za širi raspon napada i veću snagu borbe. Odlikuje se izvanrednom sposobnosti rotacije zvrka lijevo i desno čime igrač kontrolira energiju energetskog vrtloga i oslobađa punu snagu napada. Odaberi svoj set za borbu i kreni u nadmetanje s prijateljima te se dokaži najboljim.
Karakteristike: Zvrk iz serije Fierce - žestoki. Udarni zvrk za napad. Rotacija zvrka lijevo i desno. Moćan ispaljivač. Traka za ispaljivanje. Atraktivna naljepnica za disk. Materijal izrade: kvalitetna i čvrsta plastika i metalni prsteni. Detaljne upute za sastavljanje. Sorto - dostupno u raznim varijantama ( 8 različitih boraca, s posebnim moćima/vještinama). Preporučena dob 6+.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Muški
Dob:5-8 godina
Dužina:4.5cm
Visina:16cm
Širina:15cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam