Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

NADO: NADO V ADVANCED SERIES - ARES' WINGS Uvećaj

NADO: NADO V ADVANCED SERIES - ARES' WINGS

NADONADO

New product

216-20496

6911400382099

169,00 kn

Nado V Advanced Series set donosi inovativni magnetni lanser s okretnom lansirnom glavom. Spremi enegiju Nadoa u lanser i lansiraj ga kada ti to želiš. Ovaj lanser ti omogućava da i za vrijeme dvoboja uhvatiš Nado i ponovo ga lansiraš. Također, ovim lanserom možeš ispaljivati Nado zvrkove i u obrnutom položaju, jednostavnim pritiskom na dugme na lanseru. Set sadrži jedan metalni Nado, magnetni lanser, "Spirit Lock" vrh, dva dodatna Nado prstena, dodatni Nado vrh , alat za sastavljanje i upute.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Muški
Dob:5-8 godina
Dužina:22.9cm
Visina:8cm
Širina:25cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam