Besplatna dostava iznad 299 kn

Web ekskluzivni popusti samo na Igračkedenis.hr!

Reduced price! Infinity Nado V, Classic Ares' Wings Zvrk Uvećaj

Infinity Nado V, Classic Ares' Wings Zvrk

NADONADO

New product

216-20471

6911400382013

79,99 kn

63,99 kn

-20%

Vratili su se junaci animirane serije Infinity Nado. Iznenadi i pobijedi protivnika ovim setom za igru s Ares' Wings zvrkom. Za početak avanture trebati će sastaviti metalnog zvrka Ares' Wings pomoću dijelova iz seta, pričvrstiti ga na lanser s drškom, a kroz središte Nado borca provući nazubljenu traku. Nakon toga slijedi ispaljivanje zvrka i vrtnja na ravnoj podlozi. Zvrk Ares' Wings moći se će rotirati u oba smjera, ovisno o želji mališana, a prilikom borbe, zvrku će krila kojima je ukrašen dati izvanrednu moć i snagu za pobjedu!

Karakteristike:
Set Infinity Nado V Classic Ares' Wings zvrk (krila Aresa).
Vrtnja zvrka u oba smjera.
1 x Lanser s drškom.
1 x Metalni Ares' Wings zvrk.
1 x Nazubljena traka za ispaljivanje.
Alat za sastavljanje.
Upute.
Dimenzije pakiranja: 22 x 20 x 6 cm.
Preporučena dob: 5+.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Muški
Dob:5-8 godina
Dužina:18cm
Visina:7cm
Širina:22.9cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam