Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

Reduced price! Infinity Nado V, OS Fiery Dragon Uvećaj

Infinity Nado V, OS Fiery Dragon

NADONADO

New product

216-20493

6911400382051

119,99 kn

95,99 kn

-20%

Vratili su se junaci animirane serije Infinity Nado u novoj NADO V sezoni! Pridruži im se u uzbudljivim avanturama s ovim Infinity Nado V Original Series Fiery Dragon setom s likom vatrenog zmaja. Upotrijebi novi magnetni lanser u dvoboju, spremi energiju Nadoa u lanser i lansiraj ga kada ti to želiš. Ovaj lanser ti omogućava da i za vrijeme dvoboja uhvatiš Nado u vrtnji, ubrzaš ga i ponovo lansiraš. Mogućnosti je bezbroj, a pobjednik je samo jedan!

Karakteristike:
Set Infinity Nado V Original Series Fiery Dragon (Vatreni zmaj).
1 x metalni Nado V zvrk.
1 x Spirit Lock Nado vrh.
1 x magnetni lanser.
Lik vatrenog zmaja.
Alat za sastavljanje.
Upute.
Preporučena dob: 5+.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Muški
Dob:5-8 godina
Dužina:17.8cm
Visina:8cm
Širina:22.9cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam