Besplatna dostava iznad 299 kn

Web ekskluzivni popusti samo na Igračkedenis.hr!

Idemo van

Sjećate li se kako ste, dok ste bili dijete, provodili svoje slobodno vrijeme?Vjerojatno ste uživali u parkovima i dvorištima, verući se po stablima, vozeći bicikl, rolajući se, igrajući gumi gumi… i roditelji su vas morali tjerati doma.Danas klinci pod razonodom podrazumijevaju nešto posve drugo.
Pročitaj više

Zašto volimo Valentinovo

Zašto (ipak) volimo Valentinovo Ovo nije još jedna „Priča o igračkama“ premda ćemo i mi pisati o prijateljstvu i odanosti.  U Denis pričalici nećemo putovati kroz vječnu zimu, iako će i ovdje biti riječi o princezama i prinčevima. Nećemo se boriti sa zmajevima niti ih dresirati, ali ćemo svakako o njima puuno toga naučiti. I trudit ćemo se da svaka Denis pričalica donese nešto novo, zanimljivo i poticajno, baš poput likova iz omiljenog Pixarovog crtića.
Pročitaj više
Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam