Besplatna dostava iznad 299 kn

Web ekskluzivni popusti samo na Igračkedenis.hr!

Didaktički glazbeni bubanj vrtuljak Uvećaj

Didaktički glazbeni bubanj vrtuljak

NEBRANDIRANO

New product

43-129000

3850223431290

199,99 kn

Ovaj šareni bubanj vrtuljak služi kao didaktička igračka za početno upoznavanje mališana s zvučnim i glazbenim zapisima. Igračka razvija slušna osjetila mališana i pospješuje sposobnosti zapažanja i razmišljanja kroz povezivanje funkcije glavne glazbene tipke na vrhu bubnja s funkcijom vrtuljka u sredini bubanja. Simpatične figurice u vrtuljku se vrte uz svjetlo i glazbu što pobuđuje dječju radoznalost i maštu. Sve u svemu dobro osmišljena igračka koja stimulirala bebina osjetila uz veselu igru i zabavu.

Karakteristike:
Glazbeni bubanj s vrtuljkom.
Svjetlosni i zvučni efekti.
Dimenzije: 19 x 19.5 x 21 cm.
Svira nekoliko melodija i zvukove instrumenata prikazanih na bubnju. Za rad su potrebne 3 x AA baterije (nisu priložene).
Preporučena dob: 18 m+.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:0-2 godine
Dužina:19.5cm
Visina:19cm
Širina:21cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam