Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

PAW: PAW PATROL POWER CHANGING VOZILO ASST Uvećaj

PAW: PAW PATROL POWER CHANGING VOZILO ASST

PAW PATROLPAW PATROL

New product

216-01580

778988264966

169,99 kn

Zaigrajte uzbudljive avanture i izmislite nove priče sa svojim omiljenim štenetom PAW Patrol. Pojavljuje se problem ili opasnost? Tada su Marshall i Chase uvijek spremni pomoći! I od sada su to ... Super Marshall i Super Chase!

A budući da je Marshall postao "Super Marshall", a Chase postao "Super Chase", dobili su nove super moći i nova superherojska vozila! Ili točnije: vozila koje se mogu transformirati u super vozila. Vrlo zgodno za super brzo kretanje naprijed i lansiranje projektila!

Jeste li spremni za neke super uzbudljive avanture?

Sadržaj:
• 1 kabriolet vozilo
• 2 projektila
• 1 lik Super Marshalla ili Super Chase-a
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:2-4 godine
Dužina:38.1cm
Visina:13.67cm
Širina:28.27cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam