Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

PAW: PAW PATROL SPLIT SECOND VEHICLES Uvećaj

PAW: PAW PATROL SPLIT SECOND VEHICLES

PAW PATROLPAW PATROL

New product

216-01581

778988298077

169,99 kn

Paw Patrol akcijske misije spašavanj moguće su s Split Second vozilima Marshalla i Chasea . Ovaj komplet sadrži ili Chaseov policijski automobil s likovima Chasea i Skyea ili Marshallov vatrogasni automobil s likovima Marshalla i Rubble-a.

Vozila 2 u 1 dijele su se na dva vozila za spašavanje pritiskom na gumb: prednji dio kreće prema naprijed, dok straga iskače vozilo s tri kotača. Nakon misije, vozilo Split Second može se transformirati natrag u svoj izvorni oblik.

Pogodno za djecu stariju od 3 godine.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:2-4 godine
Dužina:38.1cm
Visina:13.67cm
Širina:28.27cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam