Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

Reduced price! Didaktički glazbeni stolić učilica 2u1 Uvećaj
  • Didaktički glazbeni stolić učilica 2u1
  • Didaktički glazbeni stolić učilica 2u1

Didaktički glazbeni stolić učilica 2u1

NEBRANDIRANO

New product

43-154000

3850223431542

199,99 kn

159,99 kn

-20%

Ovaj didaktički glazbeni stolić učilica sa svjetlosnim i zvučnim efektima potaknut će najmlađe da kroz igru otkriju njegove mnogobrojne zanimljive funkcije! Didaktički elementi poput glazbenih tipki, svjetleće žirafe, valjka, knjige na prelistavanje i rotirajućih zupčanika biti će pravi senzorički doživljaj za mališane i pomoći u razvoju koordinacije i motorike te vizualne percepcije. Kao stolić pružiti će im zabavnu igru tokom dana ili prije spavanje ovješen na ogradicu dječjeg krevetića.

Karakteristike:
Didaktički glazbeni stolić 2u1.
Može se koristiti samostalno kao stolić ili ovješen na ogradici dječjeg krevetića.
Mali dječji stolić s didaktičnim aktivnostima.
Didaktičke aktivnosti: glazbene tipke, svjetleća žirafa, pokretni valjak s izmjenjivim slikama dana i noći i prigodnim zvukovima, knjiga na prelistavanje, rotirajući zupčanici, zvučna trubica.
Glasanje životinja: pas, krava, ptica, pijetao, sova.
Melodije i svjetlosni efekti.
Trake za vješanje o ogradicu.
Sustav radi na baterije 3xAA (nisu priložene).
Preporučena dob: 18+.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:2-4 godine
Dužina:8cm
Visina:27cm
Širina:38cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam