Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

Set plastičnih loptica 6 cm - 50 kom u mrežici Uvećaj

Set plastičnih loptica 6 cm - 50 kom u mrežici

NEBRANDIRANO

New product

04-527000

3850223045275

59,99 kn

Pripremate dječju zabavu ili trebate originalan poklon za vašeg mališana? Ove plastične loptice djeca jednostavno obožavaju, a igrat će se s njima satima. Loptice su idealne za punjenje praznih dječjih bazena ili pješčanika. Djeca mogu skakati u njih, roniti u njima ili ih mogu jednostavno bacati.
Karakteristike: Set plastičnih loptica. Promjer loptica: 6 cm. 50 komada u mrežici. Materijal: plastika. Boja: mix boja. Loptice su mekane i napuhnute zrakom. Za igranje u suhom bazenu ili dječjem šatoru. Igranje na otvorenom ili zatvorenom.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:za sve uzraste
Dužina:22cm
Visina:25cm
Širina:22cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam