Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

AKU Auto BMW M6 GT3 Uvećaj
  • AKU Auto BMW M6 GT3
  • AKU Auto BMW M6 GT3
  • AKU Auto BMW M6 GT3
  • AKU Auto BMW M6 GT3
  • AKU Auto BMW M6 GT3

AKU Auto BMW M6 GT3

NEBRANDIRANO

New product

30-945000

3850223309452

Upozorenje: Zadnji komad na skladištu!

1 990,00 kn

Licencirana replika BMW M6 GT3 s akumulatorom stvorena za maksimalni doživljaj sportskih vozila za vaše mališane. Pokretanje autića je bez ključeva na tipku start, a pritiskom na tipku se čuje zvuk motora. Opremljen je LED svjetlima sa prednje i stražnje strane, amortizerima i vjetrobranskim staklom. Ima blagi start te posjeduje 3 brzine. Autić uz manualno upravljanje ima i mogućnost daljinskog upravljanja koje daje dodatnu sigurnost i kontrolu roditeljima. Za dodatnu sigurnost mališana opremljen je sigurnosnim pojasom za vezanje. Ovaj autić krasi raznolikost zvukova motora i trube te također sadrži utor za USB, MP3 i micro SD. Sigurnu vožnju osiguravaju EVA čvrste gume. Vrata je moguće ručno otvoriti i zatvoriti.

Posjeduje 2 motora koji dosižu brzinu 2 -5 km/h.

Izrađen je od izdržljive plastike, nosivosti do 30 kg, a pogodan je za djecu 3 – 6 godina.

Za rad daljinskog upravljača su potrebne 2 x 1,5 AAA baterije (nisu priložene).

Punjivi akumulator (6V / 7 Ah) i punjač su priloženi, te sadrži indikator napunjenosti baterije.

Upozorenje: Korištenje vozila se preporučuje na privatnim posjedima i pod nadzorom odraslih. U suprotnom bi moglo doći do nesreća i/ili ozbiljnih ozljeda.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Muški
Dob:za sve uzraste
Dužina:6.985cm
Visina:34.5cm
Širina:60.325cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam