Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

Reduced price! AKU Auto Mercedes AMG GT Uvećaj
  • AKU Auto Mercedes AMG GT
  • AKU Auto Mercedes AMG GT
  • AKU Auto Mercedes AMG GT
  • AKU Auto Mercedes AMG GT
  • AKU Auto Mercedes AMG GT

AKU Auto Mercedes AMG GT

NEBRANDIRANO

New product

30-954000

3850223309544

Upozorenje: Zadnji komad na skladištu!

Akcija traje još:

1 349,10 kn

1 499,00 kn

-10%

Licencirana replika Mercedes AMG GT pružit će djeci ugodnu i sigurnu zabavu. Pokretanje autića je bez ključeva na tipku start, a pritiskom na tipku se čuje zvuk motora. Opremljen je LED svjetlima sa prednje i stražnje strane i vjetrobranskim staklom. Autić uz ručno upravljanje ima i mogućnost daljinskog upravljanja koje daje dodatnu sigurnost i kontrolu roditeljima. Za dodatnu sigurnost mališana opremljen je sigurnosnim pojasom za vezanje. Ovaj autić krasi raznolikost zvukova motora i trube, a također sadrži i utor za USB, AUX i microSD. Vrata je moguće ručno otvoriti i zatvoriti s unutrašnje strane.

Dostiže brzinu 3 -5 km/h.
Izrađen od izdržljive plastike, nosivosti do 30 kg.
Punjiv akumulator (12V / 4.5 Ah) i punjač priloženi.
Dostupan u 3 boje: crvena, crna ili bijela.

Upozorenje: Korištenje vozila se preporučuje na privatnim posjedima i pod nadzorom odraslih. U suprotnom bi moglo doći do nesreća i/ili ozbiljnih ozljeda.


Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:za sve uzraste
Dužina:0cm
Visina:9.84cm
Širina:3.17cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam