Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

Mercedes SLS AKU auto Uvećaj
  • Mercedes SLS AKU auto
  • Mercedes SLS AKU auto
  • Mercedes SLS AKU auto

Mercedes SLS AKU auto

NEBRANDIRANO

New product

30-940000

3850223309407

Upozorenje: Zadnji komad na skladištu!

1 299,00 kn

Licencirana replika Mercedes SLS serije pružit će djeci ugodnu i sigurnu zabavu. Pokretanje autića je bez ključeva na tipku start, a pritiskom na tipku čuje se zvuk motora. Opremljen je LED svjetlima s prednje i stražnje strane i zatamnjenim vjetrobranskim staklom. Sadrži prekidač za paljenje i gašenje svjetla. Autić uz ručno upravljanje ima i mogućnost daljinskog upravljanja koje daje dodatnu sigurnost i kontrolu roditeljima. Za dodatnu sigurnost mališana opremljen je sigurnosnim pojasom za vezanje. Ovaj autić krasi raznolikost zvukova motora i trube te također sadrži utor za AUX priključak. Vrata je moguće ručno otvoriti i zatvoriti s unutrašnje strane.
Dostiže brzinu do 3 km/h.
Izrađen od izdržljive plastike, nosivosti do 20 kg.
Punjiv akumulator (12V / 4 Ah) i punjač priloženi.
Vrijeme punjenja baterije je 8 - 12h za 1h vožnje.
Dostupno u 2 boje: crvena ili crna.

Upozorenje: Korištenje vozila se preporučuje na privatnim posjedima i pod nadzorom odraslih. U suprotnom bi moglo doći do nesreća i/ili ozbiljnih ozljeda.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Muški
Dob:za sve uzraste
Dužina:0cm
Visina:0cm
Širina:0cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam