Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

Reduced price! Badminton set 4 + mreža Uvećaj

Badminton set 4 + mreža

AFRIKAAFRIKA

New product

22-629000

3850223226292

Zadnji komad na skladištu!

149,99 kn

119,99 kn

-20%

Ovaj set je izvrstan za sve koji žele svoje slobodno vrijeme provesti aktivno u timskoj igri i uz puno zabave. Idealan je za rekreativno bavljenje sportom, za početnike i djecu. Set sadrži rekete zaobljene glave koji omogućuju veću zonu udarca. Čvrst i lagan držak i neutralno težište omogućuju postizanje snage kod udarca. Reketi pružaju izbalansirani odnos snage i preciznosti. Set sadrži i loptice koje omogućuju postizanje stabilne putanje zahvaljujući košarici od plastike. Set je kompletno opremljen te vam jedino treba prostor za postavljanje mreže i možete krenuti s igranjem.

Karakteristike:
Veliki set za badminton.
Set se sastoji od:
4x reketa od legure čelika,
2x kvalitetne loptice za igranje,
1x mreža 355 x 30 cm,
Plastične teleskopske cijevi za instalaciju mreže visine 150 cm.
Uključeni su i plastični klinovi i uže za privezivanje.
Sve je zapakirano u praktičnoj torbi za nošenje.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:2-4 godine
Dužina:50cm
Visina:680cm
Širina:220cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam