Besplatna dostava iznad 299 kn

Web ekskluzivni popusti samo na Igračkedenis.hr!

Bicikl Spiderman 12" Uvećaj

Bicikl Spiderman 12"

NEBRANDIRANO

New product

78-251230

8715347982545

Zadnji komad na skladištu!

1 199,00 kn

Marvel Ultimate Spiderman 12" bicikl za djecu koja obožavaju jednog od najpopularnijih superheroja Spidermana. Ovaj bicikl je opremljen kompaktnim i izdržljivim okvirom i cool grafikom. Bočni kotači će pomoći djetetu u savladavanju vožnje bicikla na siguran način i bez straha ! Kad dijete stekne rutinu u vožnji, bočni kotači se mogu ukloniti. Kočenje pomoću dvije ručne kočnice (nema nožnog kočenja pedaliranjem unatrag). Takav vid kočenja je upravo predviđen za početnike zbog brže reakcije. Lanac bicikla je zatvoren štitnikom koji štiti dijete od zaplitanja odjeće u lanac ili nehotičnog guranja prstiju u lanac. Bicikl ima praktičan držač za bocu s vodom. Super tijekom vrućih dana ! Idealan je kao prvi bicikl za djecu jer ima sve kako bi dijete sigurno ovladalo vještinom vožnje biciklom !

Opis:
Bicikl za dječake Spiderman 12".
Promjer kotača: 12" inča = 30.48 cm.
Oprema:
-pomoćni kotači,
-2 ručne kočnice,
-zatvoreni štitnik za lanac,
-držač za bocu s vodom,
-blatobrani.
Max. nosivost bicikla: do 25 kg.
Idealna visina djeteta: do 95 cm.
Neto/bruto težina bicikla: 8.5 / 10 kg.
Dimenzije: 39 x 18 x 71 cm (vxdxš).
Licenciran proizvod.
ISO-8098 sukladnost.
Predviđeno za djecu između 3 i 4.5 godina.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Muški
Dob:za sve uzraste
Dužina:18cm
Visina:39cm
Širina:71cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam