Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

Dječji pješčanik s krovom Uvećaj

Dječji pješčanik s krovom

NEBRANDIRANO

New product

15-595001

4002827503524

Upozorenje: Zadnji komad na skladištu!

499,99 kn

Drveni pješčanik s krovom za zaštitu od sunca i pokrivanje pijeska nakon igre. Igra u pješčaniku donijeti će vašim mališanima užitak igranja na otvorenom i puno sati zabave. Krov je izrađen od tekstila otporne na vremenske uvjete. Krov je pomičan na 2 visine. Pješčanik je izrađen od drveta, a stranice pješčanika su prilagođene za sjedenje djeteta. Pijesak se postavlja direktno na odabranu vrtnu površinu i nema priloženu podlogu za pijesak (ne uključuje dno). Debljina drveta 15 mm.
Dimenzije: 118 x 118 x 118 cm.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:2-4 godine
Dužina:0cm
Visina:0cm
Širina:0cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam