Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

Reduced price! Ljuljačka 95 cm Uvećaj

Ljuljačka 95 cm

NEBRANDIRANO

New product

15-823000

3850223158234

Upozorenje: Zadnji komad na skladištu!

Akcija traje još:

314,10 kn

349,00 kn

-10%

Neobična okrugla ljuljačka za djecu idealna je za igru i popodnevni odmor u vrtu ili dvorištu. Djeca u njoj mogu sjediti ili ležati, a dok se ljuljaju osjećat će se kao da su u velikom gnijezdu! Čitanje dječjih priča ili slikovnica u ljuljački odličan je prijedlog za poslijepodnevni odmor na svježem zraku!
Bazu ove ljuljačke čini okrugla konstrukcija od metalnih cijevi obložena navlakom od tkanine. Ljuljačka se lako montira, a jednako kao i klasične ljuljačke potrebno ju je objesiti na gredu ili granu uz pomoć užadi koja se također nalaze u setu.

Promjer baze je 95 cm, a nosivost do 35 kg. Prikladna je za djecu stariju od 3 godine.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:0-2 godine
Dužina:12cm
Visina:27.6cm
Širina:73cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam