Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

Reduced price! Lopta Paw Patrol s LED svjetlom 10 cm Uvećaj

Lopta Paw Patrol s LED svjetlom 10 cm

PAW PATROLPAW PATROL

New product

04-299704

4006149521594

29,99 kn

23,99 kn

-20%

Razveselite svojeg mališana s ovom prekrasno oslikanom loptom s motivima iz animiranog filma Paw Patrol (Psići u ophodnji). Lopte su odličan rekvizit za rekreaciju djece kroz zabavnu i aktivnu igru.
Lopta ima ugrađeno LED svjetlo, koje zasvijetli treperećim svjetlom kada lopta udari u podlogu (zasvijetli oko 10 - 12 sekundi). Posebno dobar efekt se postiže udaranjem lopte o tlo u mraku ili sjeni.
Promjer lopte je 10 cm. Izrađena je od meke gume koja jamči izdržljivost i dugotrajnost, dok kontrastna grafika i usklađene boje daju lopti autentičan izgled i veću uočljivost. Podesna je za šutanje, bacanje, hvatanje itd.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:0-2 godine
Dužina:100cm
Visina:100cm
Širina:100cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam