Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

Lopta Peppa Pig s LED svjetlom 10 cm Uvećaj

Lopta Peppa Pig s LED svjetlom 10 cm

PEPPA PIGPEPPA PIG

New product

04-299711

4006149521464

29,99 kn

Lopte za djecu odličan su način dječje rekreacije kroz igru i zabavu.
Iznenadite svojeg mališana ovom prekrasno oslikanom loptom s junacima iz animiranog serijala Peppa Pig.Lopta ima i ugrađeno LED svjetlo, koje zasvijetli treperećim svjetlom kada lopta udari u podlogu (zasvijetli oko 10 - 12 sekundi). Posebno dobri efekt se postiže udaranjem lopte u tlo u mraku ili sjeni.Ova lopta promjer 10 cm izrađena je od meke gume koja jamči izdržljivost i dugotrajnost, dok kontrastna grafika i usklađene boje daju lopti autentičan izgled i veću uočljivost. Podesna je za sve igre loptom od šutanja do bacanja i hvatanja.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:za sve uzraste
Dužina:21cm
Visina:21cm
Širina:31cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam