Besplatna dostava za kupovinu iznad 299,99kn

Set za pijesak SM Uvećaj

Set za pijesak SM

SPIDER-MAN SPIDER-MAN

New product

50-362100

8001011280032

34,99 kn

Kinetički pijesak originalni je čarobni pijesak koji je lako oblikovati. Lijepi se sam za sebe ali ne i za druge predmete. Kinetički pijesak načinjen je od 100 posto prirodnog pijeska i lako se čisti. Nježno će sipiti iz ruke i nikada se neće osušiti, tako da se s njime može igrati uvijek iznova! Kinetički pijesak potiče kreativnost kod djece omogućujući im da stvore sve što mogu zamisliti.
Uz 10 uključenih alata u ovom setu kinetički pijesak možeš transformirati na nezamislive načine! Pomiješaj dvije boje pijeska, oblikuj ih, promijeni oblik, napravi kuglicu ili naribaj – mogućnosti su beskrajne. Snimi vlastiti video koji možeš podijeliti s prijateljima!
Uključeni prostor za igru, video pozadina te držač za telefon to čine jednostavnim za izvesti. Pomiješaj dvije boje kinetičkog pijeska, postavi scenu, a tada snimi svoje fantastične pjeskovite kreacije!
Uključuje: 900gr kinetičkog pijeska (450gr crvene i 450gr plave), 10 komada kalupa i alata te upute.
Spol:Muški
Dob:0-2 godine
Dužina:17cm
Visina:31cm
Širina:17cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam