Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

Reduced price! Skateboard s LED kotačima i rukohvatom Uvećaj

Skateboard s LED kotačima i rukohvatom

NEBRANDIRANO

New product

22-804000

3850223228043

249,99 kn

199,99 kn

-20%

Ovaj skateboard odlikuje se čvrstom aluminijskom osovinom, daskom od jednog komada čvrste plastike s protukliznom površinom kao i širokim i izduženim postoljem s blago uzdignutim rubovima što jamči stabilan stav i olakšava odgurivanje. Ležajevi su robusni i jamče glatku vožnju. Skateboard je zbog oblika dobar i za početnike za učenje odgurivanja s jednom nogom i vježbanje ravnoteže. Široki poliuretanski kotači jamče brzo okretanje te lakši prelazak preko neravnina. Dolazi s modernim uzorkom i rukohvatom za lakše nošenje i svjetlećim LED kotačima za bolju uočljivost.

Karakteristike:
Skateboard s LED kotačima i rukohvatom.
Dimenzije: 67 x 20 x 15 cm.
Kotači: poliuretan 60 x 45 mm.
Materijal izrade: polipropilen, aluminij, poliuretan.
Nosivost: do max. 100 kg.
Dostupno u raznim trendi uzorcima.
Preporučena dob: 12+.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:za sve uzraste
Dužina:15cm
Visina:9.5cm
Širina:56cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam