Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

Gurajući tricikl Uvećaj

Gurajući tricikl

NEBRANDIRANO

New product

30-972000

3850223309728

799,99 kn

Rastući tricikl odličan za obitelji u pokretu, jednostavan je za korištenje i pospremanje. Ima meko i udobno sjedalo podstavljeno presvlakom kao i sigurnosne pojaseve koji su dodatno obloženi jastučićima kako ne bi žuljali vašeg mališana u vožnji. Sigurnosna pregrada djetetu pruža zaštitu od pada. Sjedalo se može okrenuti tako da vaš mališan može gledati u smjeru vožnje ili u smjeru roditelja. Sklopivi krov će ga zaštiti od kiše ili sunca. Tricikl posjeduje sklopiv naslon za noge što je savršeno rješenje za djecu koja nogama ne dosežu do pedala, a kada narastu naslon jednostavno možete sklopiti natrag kako bi nesmetano mogli voziti. Upravljačka ručka vam omogućuje potpunu kontrolu nad smjerom kretanja, a kao dodatak na njoj se nalazi stalak u kojeg je moguće postaviti čašu ili bočicu kako se ne bi prevrnula tijekom vožnje. Ručku je moguće odvojiti. Dupli prostor za pohranu s prednje i stražnje strane može držati sve što je vama i vašem djetetu potrebno za vrijeme vožnje. Oba stražnja kotača imaju posebnu kočnicu sličnu onoj koja se koristi u dječjim kolicima.
Maksimalna nosivost je 25 kg.
Dostupno u 2 boje: plavoj ili ljubičastoj.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:2-4 godine
Dužina:0cm
Visina:35.88cm
Širina:13.65cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam