Besplatna dostava iznad 299 kn

Web ekskluzivni popusti samo na Igračkedenis.hr!

Domino klasični crni set od 28 pločica Uvećaj
  • Domino klasični crni set od 28 pločica
  • Domino klasični crni set od 28 pločica

Domino klasični crni set od 28 pločica

NEBRANDIRANO

New product

05-642000

3850223056424

49,99 kn

Društvena igra domino je nezaboravan klasik, koji podjednako oduševljava sve generacije a naročito djecu. Popularna dječja igra domino ima vrlo jednostavna pravila i dijete uči logično razmišljati na vrlo zabavan način. Igra s dominom poboljšava pažnju, a kod manje djece pomaže i razvoju fine motorike. Igra je namijenjena djeci od 3 godine, no mnogi će se odrasli sigurno zabaviti igrajući tu igru. Set uključuje 28 plastičnih domino pločica u klasičnoj crno-bijeloj kombinaciji.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:za sve uzraste
Dužina:23.6cm
Visina:42cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam