Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

IGR: DRUŠTVENA IGRA MYMAP KARTA SVIJETA Uvećaj

IGR: DRUŠTVENA IGRA MYMAP KARTA SVIJETA

NEBRANDIRANO

New product

216-00159

3858890854305

349,99 kn

Edukativna igra za cijelu obitelj. 1.000 činjenica i pitanja o zemljama svijeta, 78 interaktivnih zemalja svijeta. Dodirni, igraj se i nauči. Uz nju, djeca će naučiti fantastične činjenice o zemljopisu svijeta. Igra je progresivna, tako da dijete može učiti iz nje i uživati u njoj u narednim godinama. Dijete jednostavno slijedi upute kako bi na karti otkrilo svaku interaktivnu zemlju. Igra ima više različitih aktivnosti, Otkrij, Kviz, Super Kviz i Izazov koje će omogućiti djetetu da testira svoje znanje. Igra će čestitati djetetu na svakom točnom odgovoru te dati točan odgovor u slučaju da dijete krivo odgovori.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:za sve uzraste
Dužina:65cm
Visina:30cm
Širina:7.5cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam