Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

Reduced price! Set 100 igara Uvećaj

Set 100 igara

NEBRANDIRANO

New product

05-130000

3850223051306

119,99 kn

95,99 kn

-20%

Komplet od 100 društvenih igara uz koje će se cijela obitelj odlično zabaviti. Mogućnosti igranja su bezbrojne od onih klasičnih za dvoje poput Šaha ili Dame do onih za više igrača poput Hazarda, Kocke Poker ili zagonetki-mozgalica za jednog do više igrača. Za svakog će se ponešto naći. Društvene igre su oduvijek činile druženje zabavnijim i poticale igrače bez obzira na dob na zdravo nadmetanje i želju za pobjedom. Najbolje društvene igre za djecu su svakako one uz koje se djeca mogu nešto i naučiti. Pored zabave, društvene igre i okupljaju članove obitelji u onim rijetkim zajedničkim trenutcima i pridonose druženju i zbližavanju.

Karakteristike:
Komplet od 100 društvenih igara za sve uzraste.
Igre su namijenjene za 2 ili više igrača.
Set sadrži:
- žetone (crne i bijele), šahovske figure (crne i bijele), figurice 4 boje, plastične šibice za rješavanje zagonetki-mozgalica,
- 5 obostranih igraćih ploča za igre Backgammon, Mala i Velika Dama, Guske, Čovječe ne ljuti se, Zmije i ljestve, Konjske utrke itd.).
Savršen komplet klasičnih društvenih igara za cijelu obitelj i za svaku priliku.
Priložena pravila i upute.
Namijenjeno za djecu stariju od 5 godina
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:5-8 godina
Dužina:7cm
Visina:28cm
Širina:28cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam