Besplatna dostava iznad 299 kn

Web ekskluzivni popusti samo na Igračkedenis.hr!

Drveni memory Frozen 2 Uvećaj

Drveni memory Frozen 2

DISNEY - FROZENDISNEY - FROZEN

New product

64-556000

4006149403616

59,99 kn

U ovoj čarobnoj igri memory s poznatim motivima iz animiranog filma "Frozen 2" su dobra koncentracija i dobro pamćenje ključ uspjeha, a oboje se stimulira kroz ovu igru! Morate pokušati pronaći što više parova karata svojih omiljenih filmskih likova kako biste pobijedili. Ova igra će zabaviti cijelu obitelj a nakon igre možete kartice jednostavno spremiti u kutijicu i sigurno ih pohraniti što čini ovaj komplet veoma praktičnim za ponesti na izlet ili more.

Karakteristike:
Društvena igra Memory Frozen 2.
28 drvenih kartica.
Kartice oslikane motivima iz animiranog filma Frozen 2.
Praktična kutijica za pohranjivanje kartica.
Popularna klasična igra u novom dizajnu.
Zabavna igra za cijelu obitelj.
Za broj igrača: 1 - 2.
Preporučena dob: 3+.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Ženski
Dob:za sve uzraste
Dužina:cm
Visina:cm
Širina:cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam