Besplatna dostava iznad 299 kn

Web ekskluzivni popusti samo na Igračkedenis.hr!

Mini stolni nogomet 65 cm Uvećaj
  • Mini stolni nogomet 65 cm
  • Mini stolni nogomet 65 cm

Mini stolni nogomet 65 cm

NEBRANDIRANO

New product

05-308000

3850223053089

199,99 kn

Ukoliko ste u potrazi za jednom posebnom igračkom koja će razonoditi vas i vašu djecu a da je ujedno i praktična, onda ste sada na pravom mjestu. Ovaj mini stolni nogomet je veoma praktičan jer je dovoljno mali da ga možete ponesti na izlet a ipak dovoljno velik za izvrsnu zabavu cijele obitelji.

Igra je veoma dinamična. Cilj igre je pomoću plastične palice-igrača ubaciti tak-lopticu u protivnički gol. Za svaki postignuti pogodak dobije se jedna karta (priloženo 10 karata). Pobjednik je igrač koji skupi najviše karata.

Set se sastoji od:
Stola
2 x plastične palice-igrači
1 x tak-loptica
10 bodovnih karata
Dimenzije mini stolnog nogometa: 17 x 65 x 37 cm.
Preporučena dob 4+.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Muški
Dob:2-4 godine
Dužina:50cm
Visina:375cm
Širina:755cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam