Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

KINP: KINETIČKI PIJESAK - PIJESAK U VREĆICI SORT Uvećaj

KINP: KINETIČKI PIJESAK - PIJESAK U VREĆICI SORT

NEBRANDIRANO

New product

216-05241

778988559161

79,99 kn

Pomiješajte, oblikujte i stvorite sve što možete zamisliti s paketom Kinetic Sand u boji! Kinetički pijesak je čarobni, oblikovani i očaravajuć pijesak. Prolazi vam kroz ruke i nikad se ne isušuje, tako da se možete igrati iznova i iznova. Šareni kinetički pijesak možete zgnječiti, pomiješati, izrezati ili oblikovati - kreativne mogućnosti su bezbrojne!

Jedinstvena formula Kinetic Sand olakšava oblikovanje i kreiranje svega što zamislite. Dostupan u četiri svijetle boje (ljubičasta, zelena, plava i ružičasta), paket boja Kinetic Sand 2lb dolazi u prikladnoj vrećici koja se ponovno zatvara, idealnoj za skladištenje. Stvarajte iznova i iznova i pustite kinetički pijesak da teče kroz vaše ruke - toliko je zadovoljavajući, nećete ga moći spustiti! Kinetički pijesak izrađen je od prirodnog pijeska i ne sadrži pšenicu, gluten i kazein. Osjetite zabavu s paketom boja Kinetic Sand 2lb!
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:za sve uzraste
Dužina:20.83cm
Visina:11.43cm
Širina:6.86cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam