Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

KINP: KINETIČKI PIJESAK - SET ZA IGRU PJEŠČANI DVORAC PLAVI Uvećaj

KINP: KINETIČKI PIJESAK - SET ZA IGRU PJEŠČANI DVORAC PLAVI

NEBRANDIRANO

New product

216-05270

778988194034

139,99 kn

Kinetic Sand je pijesak koji se može stisnuti i koji ne možete spustiti! Drži se za sebe, a ne za vas! Kroz prste teče poput čarolije, ostavljajući ih potpuno suhima. Kinetički pijesak stimulira dječje kreativne vještine, omogućujući im da iznova stvaraju sve što mogu zamisliti.

Set Kinetic Sand Sandcastle dolazi vrećom pijeska plave boje, 3 kalupa, alatom za plažu i kutijom s pijeskom za igru - kreativne mogućnosti su bezbrojne! Kinetički pijesak nikada se ne isušuje, a ovaj mekani pijesak lako se čisti.

Osjetite zabavu uz Kinetic Sand!
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:za sve uzraste
Dužina:27.89cm
Visina:6.4cm
Širina:26.8cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam