Besplatna dostava iznad 299 kn

Web ekskluzivni popusti samo na Igračkedenis.hr!

Interaktivna beba Boohoo Uvećaj

Interaktivna beba Boohoo

DOLLS WORLDDOLLS WORLD

New product

54-818000

5018621081303

369,99 kn

Beba koja zahtjeva puno brige i pažnje. Uz nju se u setu nalazi bočica koja se napuni vodom kako biste joj mogli dati vode svaki puta kada ožedni, a za zaštitu od zalijevanja joj možete postaviti podbradak koji također dolazi u setu. Nakon što joj skinete haljinicu, popiškit će se u svoju tutu poput prave bebe. Pritiskom na trbuh počet će plakati.
Interaktivne bebe su odlične igračke jer vaše dijete uz njih može učiti i razvijati nove vještine poput pamćenja, empatije, koncentracije i razvijanje emocija.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Ženski
Dob:5-8 godina
Dužina:17.5cm
Visina:32cm
Širina:36cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam