Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

HATCH: HATCHIMALS FIGURICE "MINI PIXIES GLITTER" 2-PK Uvećaj

HATCH: HATCHIMALS FIGURICE "MINI PIXIES GLITTER" 2-PK

HATCHIMALS

New product

216-10301

778988357200

29,99 kn

Upoznajte Mini Pixies Glitter Angels - trendovske, malene Hatchimale koji vole blještavilo. U seriji Glitter Angels postoji čak dvanaest 1,5-inčnih lutkica s prekrasnim anđeoskim krilima koje možete zamijeniti i složiti s bilo kojim Pixiesom iz serije u beskonačan broj različite mogućnosti.

Svi Mini Pixies Glitter Angels imaju svjetlucavo posutu kosu i odjeću, a svaka je jedinstvena i ima svoj jedinstveni izgled i stil! Otkrijte Sassy, ??Sweet, Fierce i druge Pixies, a zatim pomozite da se izlegu iz jajašca jedinstvenog Retro Mini Pixie (svaki se prodaje zasebno)!

Glitter Angels od 2 paketa uključuje jedan Mini Pixie u jajetu i jedan bez jaja, te par užarenih krila.

Pomozite tajanstvenoj Mini Pixie i njezinim anđeoskim krilima da se izlegu iz jajeta. Jednom kad se izlegnu, lako možete skinuti krila i pričvrstiti ih na drugu lutku Mini Pixie ili ih promijeniti u velika krila Jumbo Wings!

Komplet također uključuje Hatchtopia Life kod za upotrebu u besplatnoj aplikaciji (kompatibilan sa iOS i Android uređajima).

Otkrijte elegantne lutke Mini Pixies iz serije Glitter Angels i krenite u njihov svijet bajki!
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Ženski
Dob:5-8 godina
Dužina:19.05cm
Visina:12.38cm
Širina:21.27cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam