Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

HATCH: HATCHIMALS SET ZA IGRU COSMIC CANDY MULTIPACK S8 Uvećaj

HATCH: HATCHIMALS SET ZA IGRU COSMIC CANDY MULTIPACK S8

HATCHIMALS

New product

216-10314

778988137673

59,99 kn

Otkrijte galaksiju punu Hatchimals CollEGGtibles-a s Cosmic Candy Multipackom. Djelomično kozmički, dijelom slatki, ti simpatični likovi imaju jedinstven izgled i stil.

Postoji 12 tajanstvenih osobina Kozmičkih slatkiša koje treba otkriti, uključujući gumene, pahuljaste, uzorkovane, sjajne u mraku i još mnogo toga. Uz svaku figuru Cosmic Candy dolazi i više iznenađenja: potpuno novi postupak izlijeganja i jaje za višekratnu upotrebu.

Cosmic Multipack sadrži tri figure u jajetu i jednu bez jajeta, koja je spremna za igru. Da biste započeli izlijeganja, skinite naljepnicu sa srcem na jednom od jaja za višekratnu upotrebu kako biste vidjeli simbol koji označava karakteristike određenog lika. Otvorite srce kako biste prvi put pogledali lik, a zatim otvorite svaku stranu jajeta kako biste otkrili slatku figuru Cosmic Candy. Jednostavno nataknite gumeni Draggle s mekanim dodacima za tijelo i žvakaće bombone, Chilly Unikeet s naopakim rogom u kornetu sladoleda, ZeBrush od peperminta koji izgleda poput bombona i mnogim drugima. Svaka figura Cosmic Candy sjajna je zabava za prikupljanje.

Uz malo sreće, bit će tu i jedna od izuzetno rijetkih figura Sprinkle Sun, ispunjena šarenim prskalicama, ili jedna od rijetkih figura Treat Trio koje se može složiti u sklad. Čak postoji šansa da nađete klasično jaje koje se izlegne. Jednostavno dodajte više od 50 Cosmic Candy CollEGGtibles i osam Cosmic Candy Pixies (svi se predmeti prodaju zasebno) u kolekciju za izlijeganje i prikupljanje.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Ženski
Dob:5-8 godina
Dužina:19.68cm
Visina:4.45cm
Širina:23.81cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam