Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

HATCH: HATCHIMALS SET ZA IGRU "DUĆAN SLATKIŠA" Uvećaj

HATCH: HATCHIMALS SET ZA IGRU "DUĆAN SLATKIŠA"

HATCHIMALS

New product

216-10351

778988141618

199,99 kn

Komplet za igru Cosmic Candy 2-u-1 može se potpuno preokrenuti i dvostruko je zabavniji za sve ljubitelje Hatchimala.

Slatka prodavaonica slatkiša začas se može pretvoriti u blistavi, galaktički kafić. Stubište postaje tobogan ili prodajni pult postaje vrtuljak. Cosmic Candy Playset može se iznova transformirati za beskrajnu Cosmic Candy zabavu.

Sa slatkim dodacima poput stolova i stolica za krafne, grickalica, suncobrana i još mnogo toga, s Hatchimalsima se mogu reprizirati fantastične priče. Komplet za igru sadrži ekskluzivni Pixie, ekskluzivni Hatchimals CollEGGtibles u jajetu, ostalu dodatnu opremu i mirisne naljepnice.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Ženski
Dob:5-8 godina
Dužina:35.88cm
Visina:13.65cm
Širina:30.48cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam