Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

HATCH: HATCHIMALS FIGURICE I GNIJEZDO S7 2-PK Uvećaj

HATCH: HATCHIMALS FIGURICE I GNIJEZDO S7 2-PK

New product

216-10300

778988574874

39,00 kn

Životinjice su pobjegle iz trgovine za kućne ljubimce i kroz kikotajuće stablo ušle u Hatchtopiju! Svako od jaja koje možeš sakupiti dolazi s ljubimcem koji se pričvršćuje na svoju najbolju prijateljicu specijalnim dodatkom! Toliko je raznobojnih Hatchimalsa koje možeš pronaći! Sakupi sve neodoljive prijatelje! Hatchimals su čarobna stvorenja koja trebaju tvoju ljubav i brigu kako bi se izlegla! Iskusi uzbuđenje izlijeganja i igranja sa svojom novom prijateljicom!
2 Hatchimals jaje i 2 ljubimca u jajetu + 1 Hatchimals jaje i 1 ljubimac izvan jajeta + 1 mapa i popis za sakupljača + 1 IS + 1 kartica.

Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Ženski
Dob:5-8 godina
Dužina:4.45cm
Visina:13.97cm
Širina:18.1cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam