Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

BAT: BATMAN MASKA S PROMJENOM GLASA Uvećaj

BAT: BATMAN MASKA S PROMJENOM GLASA

New product

216-62040

778988376768

Upozorenje: Zadnji komad na skladištu!

249,99 kn

Govori poput Batmana s ovom maskom koja mijenja glas! Ova interaktivna maska sa svijetlećim očima i više od 15 zvukova savršeno prianja uz lice! S ugrađenim modulatorom glasa, pričaj kao i obično, a maska će tvoj glas čarobno promijeniti da zvuči baš kao BATMANOV! Spremi se za bitku pritišćući tipku sa strane maske kako bi čuo različite zvukove i aktivirao svjetla. S autentičnim detaljima i prilagodljivim uzicama za lakše i čvršće prianjanje, klizni u ovu visokotehnološku kapuljaču i u sekundi postani MASKIRANI OSVETNIK! Ova ti maska jamči sate igranja u vlastitim BATMAN misijama i bitkama. Za još više superjunačke zabave maskiranja, svojoj BATMANOVOJ zbirci dodaj BATMANOVU rukavicu (prodaje se zasebno). Govori kao BATMAN s maskom koja mijenja glas!
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Muški
Dob:5-8 godina
Dužina:15.88cm
Visina:25.4cm
Širina:30.48cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam