Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

Bo-Po lak za nokte 1 kom - 6 boja Uvećaj

Bo-Po lak za nokte 1 kom - 6 boja

BO-POBO-PO

New product

218-00611

3856019795157

29,00 kn

Bo-Po lak za nokte u potpuno novim bojama, a ovaj puta i sa šljokicama! Ovaj lak skida se kao od šale - dovoljno je samo malo oguliti lak na kutu nokta i odlijepiti ga. I zatim sve ispočetka - izaberi neku drugu boju Bo-Po laka za nokte i kreni u izlazak. Kada ti dosadi, odlijepi stari lak i nalakiraj novi. Lak se suši jako brzo i spreman je za nekoliko sekundi. Bo-Po lak za nokte ne sadrži toksične tvari i za njegovo uklanjanje nije potrebno koristiti sredstvo za skidanje laka. Bo-Po lak ima inovativnu bočicu koja osigurava da se lak ne može proliti, tako da mama ne mora nadzirati. Boje laka su polutransparentne, te se mogu nanositi izravno na nokat ili na druge boje.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Ženski
Dob:za sve uzraste
Dužina:0cm
Visina:23.81cm
Širina:45.7962cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam