Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

OGM: PERPLEXUS REVOLUTION RUNNER Uvećaj

OGM: PERPLEXUS REVOLUTION RUNNER

NEBRANDIRANO

New product

216-07111

778988273630

169,00 kn

Perplexus Revolution Runner je motorizirani, vječno pokretni 3D labirint! Okreći i naginji Perplexus kako bi proveo kuglicu stazom i neprekidnim preprekama te pratio kretanje labirinta, pazeći da kuglica ne ispadne! Kako se staza kreće, prepreke se neprestano mijenjaju za još veći Perplexus izazov okretnosti! Perplexus Revolution Runner dolazi s 4 različite brzine. Ovladaj prvom brzinom a zatim povećaj nivo težine za još uzbudljiviji izazov!
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:9-12 godina
Dužina:25.1cm
Visina:6.99cm
Širina:25.4cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam