Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

Reduced price! YO-YO sa svjetlosnim efektom Uvećaj
  • YO-YO sa svjetlosnim efektom
  • YO-YO sa svjetlosnim efektom

YO-YO sa svjetlosnim efektom

NEBRANDIRANO

New product

18-623000

3850223186237

Zadnji komad na skladištu!

29,99 kn

23,99 kn

-20%

Yo-Yo je igra za sve generacije u rekreativne i/ili natjecateljske svrhe. Iako igra postoji već najmanje 2500 godina zadržala je svoju atraktivnost budući da Yo-Yo igra zahtijeva mentalnu aktivnost i spretnost igrača. Ova zabavna i dinamična igra potiče razvoj koncentracije djece te dobru koordinaciju oka i ruke i osjećaj kontrole tijela. S većom spretnošću i sigurnošću razvijati će svoje vlastite trikove i zadiviti prijatelje. Posebnu atraktivnost ovog Yo-Yoa čini efekt svijetljenja pri okretanju što čini igru još zanimljivijom.

Karakteristike:
Plastični Yo-Yo.
Dimenzije: 6 x 6 x 3 cm.
Svijetli pri okretanju.
Radi na baterije 6 x AG13 (priložene).
Prikladno za djecu: od 3+.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:5-8 godina
Dužina:62cm
Visina:200cm
Širina:135cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam