Besplatna dostava iznad 299 kn

Web ekskluzivni popusti samo na Igračkedenis.hr!

Politika privatnosti

Aranea maloprodaja d.o.o. je posvećen zaštiti svih informacija koje prikuplja i čuva o Vama. Korisnici naše stranice prihvaćaju da se podaci o njima koriste u skladu s ovom Politikom privatnosti. Aranea maloprodaja d.o.o. prikuplja minimalnu količinu informacija o Vama u svrhu pružanja kvalitetne usluge. Politika privatnosti ukazuje na sve procese koji mogu rezultirati prikupljanjem podataka o Vama. Vaša posjeta naše stranice daje nam pravo da prikupljamo spomenute informacije.

Aranea maloprodaja d.o.o. može prikupljati sve informacije koje nam šaljete ovisno o tipu formulara koje popunjavate uključujući ime, adresu, broj telefona, faksa, e-mail adresu, kao i ostale podatke koje možete ostaviti na stranici. Ostale informacije mogu biti zahtijevane u skladu s promjenama koje su naznačene na stranici.

Aranea maloprodaja d.o.o. koristi prikupljene informacije prvenstveno u svrhu obrade zahtjeva korisnika i posjetitelja stranice. Sve standardne mjere predostrožnosti poduzimaju se kako bi se spriječio neovlašten pristup ovim podacima. Od korisnika se može zahtijevati naknadna provjera identiteta kako bi informacije o nalozima bile potpune. Ukoliko korisnik to želi, Aranea maloprodaja d.o.o. će povremeno slati newsletter na primarni kontakt e-mail, dok korisnici imaju mogućnosti odjave s te mailing liste.

Aranea maloprodaja d.o.o. ne razmjenjuje ni jednu informaciju o korisnicima s trećim stranama. Aranea maloprodaja d.o.o. može koristiti informacije u cilju održavanja kontakta s korisnicima i obavještavanja o razvoju našeg poslovanja. U ovom slučaju korisnici imaju mogućnost odjave s mailing liste. Ukoliko u nekom trenutku u budućnosti budemo primorani otkriti prikupljene informacije trećoj strani (npr. državnim organima), o tome će korisnik biti obavješten i dati svoju suglasnost. Aranea maloprodaja d.o.o. može povremeno objaviti informacije općeg tipa trećim licima – primjerice, broj posjetitelja stranice koji su popunili neku online prijavu, ali pritom nikada neće uključiti informacije pomoću kojih bi se mogli identificirati pojedinci, osobe koje su popunile spomenuti obrazac.

Aranea maloprodaja d.o.o. nije odgovoran za sadržaj informacija objavljenih od strane korisnika putem chata i sl. Aranea maloprodaja d.o.o. nije obvezan pratiti razgovore korisnika na chatu i samim tim se ne smatra odgovornim za bilo kakva priopćenja, bez obzira proizlaze li ili ne iz Zakona o autorskim pravima, kleveti, privatnosti ili drugog.

Aranea maloprodaja d.o.o. jamči da će strogo primjenjivati sve standardne sigurnosne mjere štiteći pritom osobne podatke prikupljene od svojih korisnika. Ovo uključuje, ali nije ograničeno: pristup osobnim podacima s lozinkom, ograničen pristup osjetljivim podacima, kodiran transfer osjetljivih podataka poslatih od strane korisnika na Aranea maloprodaja d.o.o. kontaktima za prijavu, naručivanje itd. Ipak, mogu postojati propusti vezani uz sigurnost koji nisu pod kontrolom Aranea maloprodaja d.o.o.. Odlukom da poduzeću Aranea maloprodaja d.o.o. osigura osobne informacije korisnik razumije i slaže se s činjenicom da sigurnost, integritet i privatnost njegovih podataka ne može biti 100% zajamčena. Aranea maloprodaja d.o.o. zadržava pravo da bilo kada izmjeni ovu Politiku privatnosti. Svaka izmjena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na na stranici www.igrackedenis.hr. Korisnik se obavezuje da povremeno pročita ovu politiku privatnosti kako bi bio upoznat a eventualnim izmjenama iste. Ukoliko korisnik nastavi koristi stranicu i usluge Aranea maloprodaja d.o.o., nakon bilo koje nove verzije politike privatnosti, podrazumijeva se da je istu prihvatio kao važeću.


Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam