Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

10886 LEGO DUPLO - MOJ PRVI VOZNI PARK Uvećaj

10886 LEGO DUPLO - MOJ PRVI VOZNI PARK

LEGOLEGO

New product

211-00050

5702016367584

Upozorenje: Zadnji komad na skladištu!

169,00 kn

Predškolarci će uživati u gradnji i ponovnoj gradnji raznobojnih vozila uz LEGO® DUPLO® moje prve kreacije s automobilima. Pomozite im da razvrstaju boje za gradnju igračke helikoptera, taksija, smetlara i vatrogasnog vozila za mališane, ili izmješajte sve kocke i napravite beskonačan broj kreacija od automobila koje se jednostavno grade kombiniranjem samo nekoliko krupnih DUPLO kocki. Dok kroz igru razvijaju fine motoričke vještine, ovaj komplet sa automobilima za mališane sjajan je za poticanje mašte svakog predškolarca dok uče kreirati i kretati se kroz klasičnu igru automobilima. DUPLO kocke su posebno osmišljene tako da budu zabavne i sigurne za ruke mališana.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:2-4 godine
Dužina:9.55cm
Visina:26.2cm
Širina:28.2cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam