Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

10900 LEGO DUPLO - POLICIJSKI MOTOCIKL Uvećaj

10900 LEGO DUPLO - POLICIJSKI MOTOCIKL

LEGOLEGO

New product

211-00027

5702016367645

84,00 kn

Odigraj scene iz realnog života u LEGO® DUPLO® gradu: prepoznatljivi svijet s modernim DUPLO figurama. Mališani će uživati dok jurcaju kroz grad na policijskom motoru! Pomozi im razumjeti svakodnevne situacije uz DUPLO figuru policajca koji koristi znak za zaustavljanje i kretanje za kontrolu gustog prometa, a zatim mu dopusti da se odmori u policijskoj postaji prije nego što se ponovo popne na policijski motor i zaputi na sljedeći zadatak. Ovaj komplet je jednostavan za gradnju i pomaže u razvoju finih motoričkih sposobnosti.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:2-4 godine
Dužina:6.1cm
Visina:14.1cm
Širina:19.1cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam