Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

10902 LEGO DUPLO - POLICIJSKA POSTAJA Uvećaj

10902 LEGO DUPLO - POLICIJSKA POSTAJA

LEGOLEGO

New product

211-00071

5702016367669

Upozorenje: Zadnji komad na skladištu!

259,00 kn

Odigraj scene iz realnog života u LEGO® DUPLO® gradu: prepoznatljivi svijet s modernim DUPLO figurama. Predškolarci će uživati dok kreiraju priče kroz igru pretvaranja u policijskoj stanici koja se jednostavno gradi. Pomozi policajcima pojuriti u policijskom automobilu s rotacijskim svijetlom i zvukom sirene i uhvatiti lopova koji biježi s krafnama policajaca! Zatim ga vratite natrag u policijsku stanicu i zaključajte ga u zatvor tako da više ne predstavlja opasnost. Komplet obuhvaća 3 DUPLO figure.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:2-4 godine
Dužina:9.4cm
Visina:26.2cm
Širina:38.2cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam