Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

10913_KUTIJA S KOCKAMA Uvećaj

10913_KUTIJA S KOCKAMA

LEGOLEGO

New product

210-10913

5702016617740

Upozorenje: Zadnji komad na skladištu!

259,00 kn

Ova zabavna razvojna igračka prepuna je kockica i dijelova koji potiču malu djecu na istraživanje praktične kreativnosti i maštovite igre. Poznati predmeti stimuliraju mlade umove, a šareni oblici pozivaju na zabavu slobodne gradnje, čineći ovaj LEGO DUPLO početni set savršenim načinom nadahnuća bilo kojeg mladog graditelja. Edukativna igračka za malu djecu!

Unutar čvrste kutije za odlaganje pronaći ćete automobil s pokretnim kotačićima, krovom, prozorom, cvijećem, kruhom, DUPLO figurama ljudi, 1,2,3 numerirane cigle ... skupa sa asortimanom originalnih kockica u privlačnim duginim bojama. Dok roditelji dijele radost kombiniranja kockica i komada u beskrajne maštovite mogućnosti igre, iz prve ruke doživljavaju dragocjene razvojne prekretnice svog malog graditelja. Izvrsni pokloni za predškolce! DUPLO setovi stavljaju otvorenu igru ??i samoizražavanje u ruke nadobudnih graditelja. Sa šarenim komadima koji se lako drže i koji uzbuđuju maštu mališana, oni su sigurni, čisti i lako ih je ponijeti kamo god krenuli.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:2-4 godine
Dužina:180cm
Visina:180cm
Širina:370cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam