Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

41391 LEGO FRIENDS - FRIZERSKI SALON U HEARTLAKE CITYJU Uvećaj

41391 LEGO FRIENDS - FRIZERSKI SALON U HEARTLAKE CITYJU

LEGOLEGO

New product

211-00320

5702016618785

165,00 kn

Dosadio ti je stari izgled? Uputi se u odličan frizerski salon u Heartlake Cityju na promjenu frizure! Pridruži se Emmi iz serije LEGO® Friends u posjetu stilistkinji Nini na izradu savršene frizure. Prvo joj operi kosu u umivaoniku u obliku školjke, a zatim uzmi škare za oblikovanje nove trendovske frizure. Zajedno popijte kavu dok radiš na njezinom novom imidžu. Upotpuni njezin izgled slatkom mašnicom. Postoji li bolje mjesto za druženje sa prijateljima!
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Ženski
Dob:5-8 godina
Dužina:6.1cm
Visina:19.1cm
Širina:26.2cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam