Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

60220 LEGO CITY - SMETLARSKI KAMION Uvećaj

60220 LEGO CITY - SMETLARSKI KAMION

LEGOLEGO

New product

211-00120

5702016369526

Upozorenje: Zadnji komad na skladištu!

179,00 kn

Navuci rukavice, vrijeme je za čišćenje ulica LEGO® grada! Uzmi svoju metlu, tvoj partner će zgrabiti lopatu i zajedno možete počistiti smeće. Stavi smeće tamo gdje pripada, u kontejner. Samo se nemoj poskliznuti na bananu!

Pomozite svom djetetu da održi čistoću LEGO® grada uz pomoć bogate opreme LEGO seta 60220. Ovaj LEGO 4+ set primjeran je i za manju predškolsku djecu jer se lako sastavlja i jamči sate zabave.
Opremljen je kamionom za smeće s 2 mini figurice, nagibnim koritom, kontejnerom na kotačiće i kontejnerom s ručkama, vrstama otpada, kao i posebnim držačem za kocke koji početnicima omogućuje upoznavanje i samostalno spajanje LEGO konstrukcija.

Set sadrži lako razumljivo uputstvo za spajanje i igru koje će vašeg mališana voditi kroz pojedine korake izgradnje. Slaganjem oblika mališanu će se razvijati mašta i samopouzdanje te pobuditi želja za izradu zahtjevnijih konstrukcija, što je savršeni početak za igru slaganja LEGO kocki u razne konstrukcije u poznatom okruženju LEGO grada.

Karakteristike seta:
• Uključuje 2 mini figurice sakupljača otpada LEGO® grada.
• Sadrži kamion za smeće primjerene razine zahtjevnosti izgradnje dobu mališana, nagibno korito na kamionu i posebni držač s početničkim kockama koje pomažu vašem djetetu da počne sa izgradnjom i igrom bez odlaganja u njihovom užurbanom univerzumu LEGO® grada.
• Također sadrži kontejner s kotačićima i s ručkama.
• Dodatni elementi uključuju košaru za smeće, lopatu, metlu, bananu, ribu, grančicu i 7 elemenata LEGO® kocki.
• Kada napuniš veći kontejner s otpadom jednostavno ga zakači i isprazni u nagibno korito.
• LEGO® 4+ upoznati će vaše dijete sa beskrajnim svijetom njihovih običnih heroja.
• LEGO® 4+ setovi za igru prvobitno su bili poznati pod nazivom LEGO Juniors i kompatibilni su sa svim LEGO setovima za kreativnu gradnju.
• Odličan je poklon za predškolce i mališane.
• Dimenzije kamiona za smeće su: preko 3” (9 cm) visine, 5” (14 cm) dužine i 2” (7 cm) širine.
• Dimenzije kontejnera su: preko 1” (4 cm) visine, 2” (6 cm) širine i 1” (3 cm) dubine.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Muški
Dob:5-8 godina
Dužina:6.1cm
Visina:19.1cm
Širina:26.2cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam