Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

60226 LEGO CITY - ISTRAŽIVAČKI ŠATL ZA MARS Uvećaj

60226 LEGO CITY - ISTRAŽIVAČKI ŠATL ZA MARS

LEGOLEGO

New product

211-00130

5702016369960

Upozorenje: Zadnji komad na skladištu!

259,00 kn

Svemirska agencija LEGO® Citya treba tvoju pomoć! Pridruži se uzbudljivoj svemirskoj misiji za djecu sa LEGO kockama na planeti Mars. Poleti u šatlu i doleti do Marsa pa počni istraživati. Upravljaj roverom preko površine da pronađeš geode, a zatim ih utovari u dron za skladištenje i premjesti ih u spremište šatla. Pošalji helidron na taj zanimljivi komad zemlje, šta vidiš? Još jedna uspješna misija istraživanja Marsa! Pssst! Znaš li da je ovaj odličan set za igru inspiriran pravim NASA-inim misijama? Fora, zar ne?
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Muški
Dob:5-8 godina
Dužina:7.6cm
Visina:26.2cm
Širina:28.2cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam