Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

60239 LEGO CITY - POLICIJSKI PATROLNI AUTOMOBIL Uvećaj

60239 LEGO CITY - POLICIJSKI PATROLNI AUTOMOBIL

LEGOLEGO

New product

211-00115

5702016396201

Upozorenje: Zadnji komad na skladištu!

84,00 kn

Pokreni snažan motor policijskog patrolnog automobila i zaštiti grad! Čini se da policajac treba pomoć u usmjeravanju prometa. Postavi prometne čunjeve i postani svakodnevni junak policijske jedinice LEGO® Cityja!

Pomozi u održavanju prometa u ulicama LEGO® Cityja s ovom fora igračkom 60239 Policijski patrolni automobil s krovom koji se skida, mini figurom policajca i legendarnim ukrasima, uz dodatak 2 prometna čunja.
Komplet sadrži:
• Uključuje mini figuru LEGO® policajca, koja se može smjestiti unutar policijskog automobila.
• Sadrži LEGO® policijski automobil sa krovom koji se skida i pristupom unutarnjom prostoru vozila kao i legendarne ukrase.
• Također uključuje 2 prometna čunja.
• Patrolna kola imaju slijedeće dimenzije: preko 1” (4 cm) visine, 4” (12 cm) dužine i 1” (5 cm) širine.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Muški
Dob:5-8 godina
Dužina:4.5cm
Visina:14.1cm
Širina:15.7cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam