Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

60275 LEGO CITY - POLICIJSKI HELIKOPTER Uvećaj

60275 LEGO CITY - POLICIJSKI HELIKOPTER

LEGOLEGO

New product

211-00111

5702016912180

Upozorenje: Zadnji komad na skladištu!

84,00 kn

Vruuuum! Lopov bježi munjevitom brzinom na vodenom skuteru sa gomilom ukradenih novčanica. Pozovi LEGO® City policijski helikopter i kreni u napetu potjeru! Pomozi policajcu da uđe u trag pljačkašici u bijegu. Kada ju opaziš, naglo sleti i spusti se na površinu vode pomoću jetskija a zatim ju brzo uhapsi. Kada joj staviš lisice i sigurno je ukrcaš, odvezi je helikopterom do najbližeg gradskog zatvora. Još jedna LEGO City policijska avantura puna akcije!
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Muški
Dob:5-8 godina
Dužina:6.1cm
Visina:14.1cm
Širina:15.7cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam