Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

Reduced price! Bruder Auto servis - Roadster Uvećaj

Bruder Auto servis - Roadster

BRUDERBRUDER

New product

02-621100

4001702621100

Zadnji komad na skladištu!

449,99 kn

314,99 kn

-30%

Ovaj igraći komplet auto servis iz kolekcije bworld marke Bruder oduševit će svakog mališana. Stanica je opremljena s bezbroj detalja i svaki mališan će se lako uživiti u ulogu voditelja auto servisa.

Mehaničar (uključen u setu) može pregledati vozilo na platformi podesivoj po visini i provjeriti kočnice uređajem za ispitivanje kočnica, a rezultat će odmah biti vidljiv na zaslonu. Manji popravci mogu se odmah izvršiti pomoću priloženog alata. Servis je kompletno opremljen s zidnim regalima i policama za odlaganje alata, kao i mnoštvom priloženog alata i uređaja.

Ovaj sjajni set uključuje i sportsko vozilo Roadstera s kompletnim setom zamjenskih kotača a s novim sustavom za promjenu kotača možete u kratkom vremenu zamijeniti kotače i manometrom provjeriti tlak u gumama.

Vjerna replika izvornog vozila u mjerilu 1:16.
Izrađen od visokokvalitetne plastike velike čvrstoće (ABS).

Nije podesno za djecu mlađu od 3 godine zbog sitnih dijelova.
Preporučena dob: 4+.


Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Muški
Dob:za sve uzraste
Dužina:0cm
Visina:0cm
Širina:0cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam