Besplatna dostava iznad 299 kn

Web ekskluzivni popusti samo na Igračkedenis.hr!

Bruder CAT utovarivač s teleskopskom rukom Uvećaj
  • Bruder CAT utovarivač s teleskopskom rukom
  • Bruder CAT utovarivač s teleskopskom rukom

Bruder CAT utovarivač s teleskopskom rukom

BRUDERBRUDER

New product

02-021410

4001702021412

219,99 kn

Vjerujemo da će ovaj CAT utovarivac biti prava stvar za veselu i bezbrižnu igru vaših mališana ili kao sakupljački predmet za kolekciju.

Radi se o detaljnoj i vjernoj replici originalnog Cat utovarivaca u mjerilu 1:16. Utovarivač je opremljen staklenom kabinom iz transparentne i nelomljive plastike, vučnom kukom, izmjenjivom teleskopskom žlicom podesivom po visini i prema kutu. Pogon na 4 kotača. Precizno upravljanje pomoću četiri okretnih ručki u srebrenoj boji. Izmjenjiv alat. Profilne gume.

Izrađen od visokokvalitetne ABS plastike velike čvrstoće. Dimenzija vozila: 33,5 cm × 14,2 cm × 14,0 cm.

Nije podesan za djecu mlađu od 3 godine zbog sitnih dijelova. Preporučena dob: 3+.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Muški
Dob:za sve uzraste
Dužina:155cm
Visina:180cm
Širina:380cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam